This nice Blogger theme is compatible with various major web browsers. You can put a little personal info or a welcome message of your blog here. Go to "Edit HTML" tab to change this text.
RSS

sábado, 12 de junio de 2010

Asignatura de Historia

Hola a todos,
bienvenidos a nuestro espacio para la asignatura de HISTORIA DEL MUNDO CONTEMPORÁNEO. Aquí publicaremos todos los trabajos que realicemos desde esta asignatura.
En este primer trimestre vamos a tratar la Revolución Francesa de 1789 partiendo de las causas que llevaron a que se produjera y concluyendo con la importancia de esta. Para desarrollar este trabajo y para facilitar su comprensión podréis encontrar en la primera entrada un esquema general donde se encuentran las causas de esta revolución; en la segunda entrada una presentación de PowerPoint donde se pueden leer diversos textos históricos de la obra que ayudan a comprender mejor la situación del pueblo francés; en la tercera entrada hemos redactado un resumen del tema basándonos en nuestros esquemas y en las explicaciones que ha realizado nuestra profesora en clase; en la cuarta entrada hemos colgado una serie de videos del youtube que explican de una manera muy clara los inicios de la revolución y para finalizar, en la quinta y última entrada, hemos redactado un texto donde se explica la crisis económica que sufrió Francia antes de la Revolución y que es considerada una de las diversas causas que condujo a su desarrollo.Esperemos que os guste.
Mireia, Nerea y Belén.

3 comentarios:

 1. Hola Nerea, Belén i Mireia. Sols estic observant si els títols,etiquetes i ordre són correctes. No he començat a llegir els vostres escrits. De moment, va bé. Bó, no anem a publicar el que fem dia a dia, sinó treballs sobre temes d'Història... estaria bé concretar en aquesta presentació el material que publicareu sobre el tema, val?

  ResponderEliminar
 2. Hola. Heu fet un bon treball:
  -la presentació és molt clara sobre el tema i quin recursos
  - la recerca de vídeos divulgatius de la revolució
  - el resum, estructura en paràgrafs
  - el power de Mireia, d'elaboració pròpia a partir del que ha aprés i ha averiguat
  Al mapa conceptual li faltarien a algunes de les línies conectores una fletxa que guie la seua lectura.
  Enhorabona i que continue, tant en grup com de forma individual.
  PD. Pujaré el power del mapa conceptual a la pàgina de slideshare dels alumnes de Florida i pose l'enllaç del voste blog en el blog dels alumnes de Florida (en la web de iacare estan els links a aquestes pàgines)
  Empar

  ResponderEliminar
 3. Alguna suggerència per millorar el blog:
  - enllaços a les pàgines de cada assignatura en les pestanyes de menú que teniu dalt
  - Posar una presentació breu, fotografia, imatge que vos agrade en el lloc que teniu al costat de les pestanyes i llevar el text que bé "de fàbrica" amb la plantilla
  - Posar enllaços a blogs i web de les vostres profes i d'aquells de companys o altres que vos interesse
  - Posar l'opció en arxiu del blog únicament per mesos, llevant l'opció del títol de l'entrada Així queda la barra lateral més neta, ja que amb les etiquetes, si poseu les paraules adequades, és suficient per saber què conté el vostre blog
  Vos puc ajudar si voleu alguna d'aquestes coses i no s'aclariu.

  ResponderEliminar